*Özel günlerde çalışma saatleri değişiklik gösterebilmektedir. Güncel çalışma saatlerimizi sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz.
Fermente Mutfağım
2015 yılında gıda, kozmetik ve temizlik ürünlerinde doğal bir çözüm bulmak için yaptığım araştırmalar beni, fermantasyona ulaştırdı. Geliştirdiğim formülleri bloğumda yazmaya, kendim ve ailem için mutfağımda üretmeye başladım. Sonuç inanılmazdı. Bu muhteşem fermantasyon dünyasını bloğumda yayınlamaya başlamamın ardından yazdıklarım kısa süre içinde sayıca azımsanmayacak bir kitleye ulaştı. “Fermantasyon” hakkında ilk Türkçe kaynağı oluşturmuştum. Fermente ürünlerimin bu kadar çok insanı heyecanlandırdığını görünce daha çok insana dokunabilmek ve çözüm sunmak adına üretmeye karar verdim. O gün “üretici” olarak çıktığım yola bugün “sanayici” olarak devam ediyorum. 2016 yılında mutfaktan atölyeye taşıdığım Fermente Mutfağım, şimdi binlerce insanın hayatına dokunan ve profesyonel bir ekip ile hizmet veren bir marka. İlk günkü çözüm sunan formüllerimi hala ev yapımı hassasiyeti ile üretiyoruz. Çünkü gıda gibi, kozmetik ve temizlik ürünlerimizin de, bir evin mutfağında üretilebilecek doğallık, saflık ve sadelikte üretiliyor olması bizim için gereklilik. Yoluma ilk günkü heyecanımla, kocaman bir ekiple ve markamızı kullanan, sevip takip eden yüz binlerce dostumla birlikte devam ediyorum.