İSTANBUL İZMİR

Temelleri 1952 yılında atılan, nesilden nesile aktarılan lezzet tutkusuyla; işini severek yapan bir ailenin genç kuşakları tarafından yönetilen ve onların yenilikçi anlayışı sayesinde bugüne kadar gelmiş İŞ Gıda bünyesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. KFC, başarılarla dolu uzun tarihi ve yenilikçi yaklaşımıyla dünya çapında bir tavuk restoranı zinciridir. Hikayesi bundan tam 80 yıl önce Albay Harland Sanders’ın 11 baharatlı gizli bir tarif geliştirmesiyle başlayan marka, bugün hala aynı tarif ve pişirme yöntemiyle hazırlanan benzersiz tavuklarını dünyanın 140 ülkesinde 23 binden fazla noktada, 1.5 milyondan fazla çalışanı aracılığıyla tavuk severlerle buluşturuyor. KFC’yi klasik hızlı servis restoranlarından ayıran en önemli özelliği; tüm yiyeceklerin restoran mutfaklarında usta şefler tarafından günlük olarak titiz bir süreçle hazırlanmasıdır. KFC restoranlarında %100 yerli ve her zaman taze tavuk eti kullanılır. Bugün dünyanın en büyük tavuk restoran zinciri haline gelen KFC, 1989 yılında Türkiye’de ilk restoranını İstanbul ‘da açtı. Bugün ülkemizde 27 ilde, 3000’e yakın çalışanıyla, 150′ den fazla restoranda hizmet veren marka, Türkiye’yi parmak ısırtan lezzetlerle buluşturmaya devam ediyor.

Kat: -1    No: 26

Markalar

MAĞAZALAR, HİZMETLER VE DAHA FAZLASI İÇİN