İSTANBUL İZMİR

Yeme içme trendleri değişiyor: Gastronomi ekosisteminin geleceği

Yeme içme trendleri değişiyor: Gastronomi ekosisteminin geleceği

Daha Fazlası

Yeme içme trendleri her geçen gün değişiyor. Özellikle pandemi sürecinin yaşamımıza, bakış açımıza getirdiği değişim ve dönüşüm gastronomi alanına da yansıdı. Sadece ne yediğimiz değil, neyi ne kadar tükettiğimiz, gıdaların soframıza gelene kadarki yolculukları, hijyen kurallarına ne kadar uyularak hazırlandıkları; bizler için daha önemli olmaya ve dikkat ettiklerimiz arasında yer almaya başladı.

Tüm bu yaşananlarla beraber gastronomi trendleri arasında en çok öne çıkanlar; “gıdaların yolculuğuna verilen önem, restoranların konseptlerinin pandemi kurallarına göre değişmesi, online mutfaklar, paket servis uygulamaları, paketlerin daha hijyenik ve geri dönüşüm odaklı hazırlanması, mutfakta ileri dönüşüm ve sıfır atık felsefesinin benimsenmesi” oldu.

Trendlerin tam merkezinde: Da Mario

İstanbul’un ilk İtalyan restoranı olma ayrıcalığıyla 1993 yılından bu yana kalitesinden ödün vermeden misafirlerini kusursuz bir servisle ağırlayan Da Mario, İtalyan mutfağını sevenlerin gözdesi durumunda.

Enfes lezzetleri ile İtalyan restoranları arasında kendini kanıtlamış olan Da Mario, her sezon yenilenen menüsünde sizlere taze ev yapımı makarnalar, odun fırınında pişirilen pizzalar ve Akdeniz mutfağının ayrılmaz parçası salatalar sunuyor. Bir İstanbul klasiği haline gelen, gösterdiği özen ve kaliteli hizmetle iş yemeklerinin de vazgeçilmez adresi olma özelliğini taşıyan İtalyan restoranı Da Mario, zengin menüsü ve benzersiz atmosferiyle İstinyePark’ta sizleri bekliyor.

Daha Fazlası

MAĞAZALAR, HİZMETLER VE DAHA FAZLASI İÇİN